Kiitos paljon kannustuksesta terveellisemmän elämäntyylin tiellä! Sitä tarvitaan, kun olen lomien loputtua pitänyt itseni pirteänä taas sillä samalla tutulla tavalla: kuppikaupalla kahvia näytön edessä.

Kaksi viimeaikaista terveyshömpötystäni on kuitenkin jäänyt tavaksi: Sitruunainen aamujuoma (puoli tuorepuristettua sitruunaa lasiin vettä) ja iltajuoma: vehnänorasjauhetta veteen. Puntarin muutoksista en tiedä, kun olen päättänyt käydä puntarissa vasta 114 postauksen jälkeen. Mutta mieli on jotenkin kirkkaampi. Eikä illalla maistu ne ylimääräiset väli/iltapalat kuten ennen.

Uutta, vaikkakin koettua, terveyshommaa kokeilen nyt parin päivän päästä. Olen nimittäin varannut yritykselleni keilaushetken! Klassinen kickoff-aktiviteetti, mutta ihan tervetullut vaihtoehto tietokoneen ja fläppitaulun tuijotukselle. En ole keilannut moneen vuoteen, ja vaikka tätä ei voi varsinaisesti liikunnaksi laskea, lasken tämän... nostalgiseksi työterveysharjoitukseksi. Ehkä sitä näin muistaisi paremmin pitää itsensä kunnossa myös syksyllä. Vielä kun vaihtaisi kahvin yrittiteehen!