Sinkkivoiteesta ei ollut pitkä apu. Viime yönä taas tokkurassa istuin konella puoli kolmen maissa etsimässä ratkaisua alapään kutinaan. Olin raapinut itseni niin verille, että seksin harrastaminen tuntui varsin mahdottomalta, ikinä enää. Mieliala ei ollut huipussaan.

Löysin maininnan piimästä, ja muistelen isosiskoni joskus puhuneen aiheesta. Joten ajattelin kokeilla sitä nyt tätä yötä vasten. Hyvältä tämä nyt ainakin näin ihan huuhtelun jälkeen tuntuu - tosin syy voi olla myös piimän huuhtelu pois eli raikas vesisuihku (ironista että suoraa suihkuttelua ei kuitenkaan suositella - aikamoinen paradoksi). Varmaan illan ja yön mittaan selviää, onko tästä pitemmäksi avuksi vai tuleeko tästäkin yöstä yhtä hirveä.

Joskus mietin, etten jaksaisi mennä lääkärille kuulemaan, että tuokin vaiva paranisi laihduttamalla. Mutta nyt kun tarkemmin mietin, siskoni painoi 55 kiloa silloin. Ja hänellä oli siis sama ongelma. Ehkä olen vaan tullut niin ujoksi lääkäreiden suhteen, etten uskalla lähestyä heitä ellei ole pää kainalossa tai polvet poikki.